Image Alt

Over Ons

Gepassioneerd in wat we doen

Wij nemen bloemen persoonlijk.

“Voor mij is bloemisterij het mooiste beroep ter wereld. De natuur heeft zoveel facetten, kleuren en vormen te bieden. Dus ik kan deze schoonheid elke dag opnieuw beleven en presenteren aan mijn klanten.``

En dat is precies wat je voelt als je Bloemen Vandendriessche binnenloopt. Reeds jarenlang staat de generatie Vandendriessche garant voor al wat moois is in de bloemensierkunst. Ingburg en Francky helpen u met de grootste zorg bij het kiezen van de juiste bloemen en planten. Onlangs stapte ook zoon Benoit als vierde generatie mee in de zaak en bracht hij een frisse wind met zijn eigen unieke creaties.

Benoit Vandendriessche - signature
bruidsboeket in tuin - schommel

Voor elke gelegenheid het juiste bloemstuk.

Sommigen houden van eenvoudige elegantie, anderen houden van een overweldigende explosie van kleuren. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden in elk seizoen bijna onbeperkt. Of u nu al een idee in gedachten heeft of een vaag idee - wij maken het u gemakkelijker om verwend te worden met de keuze en stellen het juiste arrangement samen voor de gelegenheid zoals bruiloft, doop, verjaardag, advent of bedrijfsfeest. Wij decoreren en verfraaien graag uw locatie.

Stuur een frisse wind met unieke creaties! Wij helpen u bij het kiezen van de juiste bloemen en planten.

Francky Vandendriessche zaakvoerder

Handgemaakte bloemmotieven met ecologische materialen gemaakt om te verrassen.

Benoit Vandendriessche Zaakvoerder

Voor onze klanten ontwikkelen wij bloemstukken op maat, passend bij uw ideeën en budget. We kijken uit naar uw aanvraag!

Ingburg De Bever Zaakvoerster